BetLabel Bonus

BetLabel Bonus: Heti Promóciók

Regisztráció

Teljes Útmutató a BetLabel Bónuszhoz

Regisztrálj és gyűjtsd össze a jobbnál-jobb bónusz ajánlatokat! Üdvözlő bónusz, heti ajánlatok és minden, amire szükséged lehet!

Ha egy kiválóságról híres kaszinót keresel, ahol számtalan lehetőséged van arra, hogy megduplázd a befizetett összeget, a BetLabel bónusz ajánlatok listáját mindenképpen érdemes megismerned! Ebben a cikkben épp ezért bemutatunk minden lényeges információt velük kapcsolatban, az üdvözlő bónusztól egészen a hűségprogramig.

 • Üdvözlő bónusz

  Új fogadóként keresed a helyed? BetLabel!

  Ha új fogadóként most lépnél be a sportfogadások világába, válaszd a BetLabel nagyszerű, 100%-os befizetési bónuszát!

  Regisztráció
 • Üdvözlő bónusz kaszinó

  Egyből több bónuszt igényelnél a játékokhoz?

  A BetLabel nagyszerű, 4 részből álló üdvözlő ajánlatot biztosít számodra. Éppen ezért, ha az első 100%-os bónusz nem is hoz nyereményt, még bőven van esélyed!

  Regisztráció
 • Cashback

  Ingyenes fogadás? Naná!

  Válaszd a Betlabelt és szerezz 15%-os ingyenes fogadást az első időszakban akár. Fogadásra fel!

  Regisztráció
 • Újratöltési bónusz

  Befizetési bónusz keresel a kaszinóban?

  A BetLabel 50%-os befizetési bónuszt biztosít számodra szerdánként, amiről nem érdemes lemaradnod. Szerezz akár 113 000 forintot!

  Regisztráció
 • Hétvégi újratöltés

  Kellene egy kis segítség hétvégére?

  Köss fogadást szombaton és szerezz 50%-os bónuszt, akár 37 000 forint értékben a bukméker részlegen. Ugye milyen jól hangzik?

  Regisztráció
 • Visszatérítés

  Visszatérítést szeretnél? Egyszerű!

  A keddi játék alatt sem lesz unalmas az életed. A Betlabel ugyanis 3%-os visszatérítéssel vár, hogy ezzel könnyebben előre juthass!

  Regisztráció

Nézzük az első befizetésed után járó kedvezményt

A regisztráció után, akár sportfogadó, akár szerencsejáték is, egy nagyszerű BetLabel Üdvözlő bónusz várhat rád. Bár, azt tudnod kell, hogy mindkettőnek megvannak a maga feltételei. Nézzük meg most ezeket részletesen.

Mi jár a sportfogadóknak?

A sportfogadók pedig egy nagyszerű, 100%-os bónuszt kaphatnak, 37 000 forint értékben. Éppen ezért, ha teheted, érdemes minél nagyobb értékben befizetést kezdeményezned és akár ki is maxolni a maximumot, hogy a legtöbbet hozhasd ki a BetLabel Üdvözlő bónusz ajánlatából.

A kaszinó és az üdvözlő ajánlat

A kaszinóban elérhető BetLabel Üdvözlő bónusz például 566 ezer forint + 150 IP. Ezt 4 bónusz részeként kaphatod meg:

 • Az első: 100% + 30 IP
 • A második: 50% + 35 IP
 • A harmadik: 20% + 40 IP
 • A negyedik: 25% + 45 IP

A nagy kedvenc a Freebet bónusz

Ha pedig a bukméker részlegen töltenéd el az időt, a bónuszok hada itt még messze nem áll meg. A játékosok nagy örömére ugyanis elérhető például egy Freebet bónusz is, ami annyit tesz, hogy a befizetésed után 15%-os extrát kaphatsz a fogadásaira, ingyenes fogadás formájában.

A hetente szerezhető extra kedvezmények

A visszatérő játékosok pedig szinte válogathatnak is a BetLabel Casino Bonus ajánlatok közül. Nézzük meg most ezeket részletesen is.

A szerdai őrült nagy bónusz

Ha szeretnéd növelni a befizetéseidet, érdemes lehet például szerdán játszanod. Ekkor ugyanis egy 50%-os befizetési bónuszt szerezhetsz, akár 113 000 forint értékben, ami valljuk be, nem kis extrát jelent majd számodra.

Szombaton játszanál? Igényelj bónuszt!

De természetesen hétvégén sem fogsz unatkozni. Szombaton például a sportfogadók fogják imádni a bukmékert, ugyanis egy 50%-os befizetési bónuszt kaphatnak, akár 37 000 forint értékben. Ugye milyen jól hangzik?

A nap akkumulátor fogadása vár!

Azoknak pedig, akik igazi izgalmakra vágynak a sportfogadás világában, érdemes lehet a bukméker által meghatározott fogadásokat keresnie. Ebben az esetben ugyanis, ha nyer a tipped, 10%-os extrát kapsz a nyereményedre, akár az élő sportokat választod, akár a normál ajánlatokat.

Visszatérítés minden mennyiségben!

A biztonsági játékosok pedig egyéb nagyszerű BetLabel Promóciók közül is választhatnak. Vannak ugyanis nagyszerű visszatérítési ajánlatok is, amelyek egytől-egyig csökkenthetik a veszteségeidet.

A keddi nagy visszatérítés

Például, ha kedden szeretsz játszani, számíthatsz arra, hogy választhatsz egy 3%-os visszatérítési ajánlatot is. Ezzel pedig új játékosként is könnyebben bebiztosíthatod magad az szórakozás erejére.

A hűséges játékosokat váró program

A bukméker és kaszinó ajánlatok között pedig még egy VIP Program is várja a visszatérő felhasználókat. Ez a program összesen 8 szinten keresztül biztosít extrákat, ahhoz pedig, hogy haladj a szintek között a kedvenc játékaiddal kell játszanod. Így pedig, minél magasabb szinten találod magad, annál nagyobb lesz a visszatérítésed is.

Ráadásul, azok a játékosok, akik elérik a legmagasabb szintet, extra kedvezményeket, támogatást és különleges cashbacket is szerezhetnek. Ez a cashback ugyanis már nem csak a veszteségek csökkentésében segít, hanem akár a nyereségeid alapján is adhat vissza pénznyereményt.

Fontos viszont, hogy csakúgy, mint az összes bónusznál is fontos szabály ez, ebből a kedvezményből is kizárásra kerültek a kriptovalutát használó felhasználók.

Egy akkumulátor biztosítás jöhet?

A bónusz BetLabel ajánlatok mellett pedig tényleg nehéz unatkozni, ugyanis még egy biztosításra is lehetőséged nyílhat a bukméker részlegen. Ebben az esetben ugyanis visszatérítést szerezhetsz az elvesztett mérkőzések alapján, amennyiben a fogadásaid értéke eléri az 1.7-es szorzót.

Bónusz a vesztes időszakokra

Abban az esetben pedig, ha egy időszak rosszul sikerülne, erre a bukmékerre gond nélkül számíthatsz. Van ugyanis a sportfogadók számára egy különleges bónusz is, amely a vesztes időszakok alapján ad visszatérítést számodra.

Így, amennyiben úgy érzed, hogy nem vagy épp egy szerencsés időszakban, de mégis szeretnél fogadni, ezzel a bónusszal könnyedén bebiztosíthatod magad.

A bónuszok legfontosabb feltételei és szabályai

Ne feledd viszont, hogy minden bónusznak megvannak a maga szabályai. Lényeges épp ezért, hogy mindig olvasd el az aktuális szabályzatot, hiszen ezek a feltételek bármikor változhatnak.

Minden esetben számítanod kell viszont arra, hogy előírnak egy minimum befizetési limitet, ami által igényelheted a kedvezményt, ahogy arra is számíthatsz, hogy mindig van egy maximum nyeremény is, amit megszerezhetsz az adott bónusz által.

Felmerülnek még megforgatási követelmények, illetve minimum szorzókat is szoktak megszabni. Illetve, akár BetLabel ingyen pörgetés, akár visszatérítés érdekel, nem használhatsz kriptovalutát a befizetésedre, mert ezzel a befizetési móddal automatikusan kizárod magad a lehetőségből, hogy használhasd a bónuszokat.

Az alábbi feltételek a legfontosabbak:

 • Minimum befizetési limit
 • Maximum nyeremény
 • Megforgatási követelmény
 • Minimum szorzó
 • Befizetési mód kiválasztása

Kérdések és Válaszok

 • Magyarországon is elérhető a VIP Program?

  Igen, a magyar játékosok is gond nélkül kereshetik a VIP Program ajánlatait. Ne feledd viszont, hogy a szinteken való lépéshez játszanod kell, illetve visszatérő játékossá kell válnod a kaszinó weboldalán.

 • Ingyenes pörgetéseket is kaphatok a BetLabel kaszinóban?

  Természetesen. Számtalan olyan bónuszt találhatsz a kaszinó részlegen, amely ingyenes pörgetéseket is biztosít számodra. Éppen ezért, ha a nyerőgépek érdekelnek, érdemes lehet átböngészned a lehetőségeket és akár mindegyiket igénybe venned, ha lehetőséged van rá.

 • Változhatnak a BetLabel bónusz szabályok?

  Igen. A bónuszok szabályzata bármikor változhat, éppen ezért bármikor is szeretnél igényelni egy új ajánlatot, csak javasolni tudjuk, hogy mindig fusd át a feltételeket. Így ugyanis megkímélheted magad a kellemetlenségektől és mindig az aktuális feltételek szerint játszhatsz.